Inschrijvingsformulier Reunie 2020

Reunie  HR.MS.Poolster  26 september 2020  Witte Raaf  Den Helder

26 september 2020 gaan wij er weer voor!

Dan organiseren wij wederom een reünie voor alle oud-opvarende van de Hr. Ms Poolster. Zoek uw oud-collega’s op en breng ze op de hoogte van dit 3-jaarlijkse evenement. Hoe meer zielen, hoe mee vreugd!

De reünie gaat plaatsvinden in de Witte Raaf – Marinebasis Den Helder. In verband met de AVG-Privacy wetgeving moeten wij uiterlijk 1 september aan Bureau Beveiliging doorgeven hoeveel deelnemers zich hebben ingeschreven. Wees er dus op tijd bij!

Natuurlijk zit er weer een financieel plaatje aan vast, maar het goede nieuws is dat er door de Koninklijke Marine een bijdrage is toegezegd waardoor dit jaar de kosten lager uitvallen.     
De KM-bijdrage is alleen voor oud-opvarenden en niet voor begeleiders/partners.
De kosten voor deelname oud opvarenden bedragen € 12,50 per persoon.

Partners/begeleiders betalen € 25,00 per persoon. Dit is inclusief koffie met gebak bij aankomst, maaltijd en bittergarnituur. Mocht blijken dat wij aan het einde van de rit een positief saldo overhouden dan komen daar nog consumptiemunten bij. Uiteraard hebben wij voor de oud-opvarenden ook nog een gadget ter herinnering.     

In verband met de AVG-privacy wetgeving moeten wij je geboortedatum en geboorteplaats weten.      . Daarnaast hebben wij officieel je toestemming nodig om foto’s en overzichten te mogen publiceren.
Dat wordt gevraagd in het inschrijfformulier.
Na ontvangst van de inschrijving ontvangt u binnen 2 weken een bevestiging van aanmelding voorzien van een betalingskenmerk. Het betalingskenmerk en je naam moeten worden vermeld bij het voldoen van de betaling. De gegevens van de betaling staan ook in de bevestigingsmail.
Aanmelden voor de reünie kan tot 31 augustus 2020.

Nog vragen?
Bellen kan ook met Claudia op 074-2665181 (bij voorkeur in de avonduren of het weekend) of Alain Dooms op 06-51199230 .

Wij hopen jullie in grote getalen terug te zien op 26 september 2020 te zien in “De Witte Raaf” te Den Helder, en met zijn allen maken wij er wederom een leuke dag van!

 

Alain Dooms, Willem Tuijtel, en Claudia Brosens.
Organisatie reünie Hr.Ms.Poolster

Alles met een sterretje is verplicht in te vullen.

invulformulier voor de oud-opvarende

Invulformulier partner/begeleider

Er mag maar 1 partner/begeleider mee komen.is er geen partner/begeleider dan NVT invullen in alle  vakken.